Seebri Breezhaler (glikopironis) – itin greitos veikimo pradžios, didžiausio selektyvumo M3 receptoriams, ilgai veikiantis inhaliuojamasis anticholinerginis vaistas LOPL gydyti - Kristina Biekšienė (Pulmonologija ir alergologija, 2014)
Glikopironio bromidas (glikopironis) – itin greitos veikimo pradžios, didžiausio selektyvumo M3 receptoriams, ilgai veikiantis inhaliuojamasis anticholinerginis bronchus plečiantis vaistas LOPL gydyti. Tai vieną kartą per parą vartojamas miltelių pavidalo vaistas, patvirtintas LOPL gydyti. Glikopironiui būdinga itin greita veikimo pradžia – jo bronchus plečiantis poveikis pasireiškia per 5 minutes po pirmosios dozės. Bronchus plečiantis glikopironio bromido poveikis trunka 24 valandas ir nemažėja vaistą nuolat vartojant ilgą laiką. Glikopironis yra toks pat efektyvus, saugus ir gerai toleruojamas kaip ir kitas žinomas ilgai veikiantis anticholinerginis vaistas – tiotropio bromidas. Glikopironio bromidas taip pat reikšmingai sumažina vidutinio sunkumo ir sunkių LOPL paūmėjimų dažnumą bei pagalbinių trumpai veikiančių bronchus plečiančių vaistų kiekį. Taigi, vieną kartą per parą vartojamas glikopironis (Seebri Breezhaler) yra naujas pasirinkimas gydant LOPL sergančius pacientus.