Sunkios astmos samprata, diagnostika ir gydymas – ERS/ATS rekomendacijų praktiniai aspektai - Kęstutis Malakauskas (Pulmonologija ir alergologija, 2014)
Apžvalgoje aptariami naujųjų tarptautinių sunkios astmos rekomendacijų praktiniai aspektai: sunkios astmos samprata, diagnostika ir gydymas.