Deguonies svarba gydant LOPL - Rūta Nutautienė (Pulmonologija ir alergologija, 2014)
Straipsnyje aptariama nauja LOPL vertinimo samprata, remiantis simptomų ryškumu, paūmėjimų rizika, bronchų obstrukcijos sunkumu, gretutinėmis ligomis bei deguonies terapijos svarba gydant LOPL.