Kvėpavimo takų infekcijos gydymo strategija sergant cistine fibroze - Kęstutis Malakauskas (Pulmonologija ir alergologija, 2013)
Straipsnyje trumpai aptariami pagrindiniai kvėpavimo takų patogenai sergant cistine fibroze, gydymas antibiotikais apimant infekcijos profilaktiką, ankstyvąją infekcijos eradikaciją, lėtinės infekcijos slopinimą ir infekcinių paūmėjimų gydymą.