Vaikų cistinė fibrozė - Valdonė Misevičienė (Pulmonologija ir alergologija, 2011)
Straipsnyje apžvelgiami svarbiausi vaikams būdingesni klinikiniai cistinės fibrozės simptomai, ligos eigos ir diagnostikos bei gydymo ypatumai.