Lietuvos suaugusiųjų cistinės fibrozės diagnostikos, gydymo ir pagalbos organizavimo sutarimas - Kęstutis Malakauskas; Raimundas Sakalauskas; Edvardas Danila; Rolandas Zablockis; Mindaugas Jievaltas; Limas Kupčinskas; Jonas Valantinas; Danielius Serapinas; Astra Vitkauskienė (Pulmonologija ir alergologija, 2011)
TURINYS 1. Įžanga 2. Diagnostika 3. Gydymas 3.1. Antibakterinis gydymas 3.2. Bronchų drenažo gerinimas 3.3. Bronchus plečiantys vaistai 3.4. Vaistai nuo uždegimo 3.5. Skiepijimas 3.6. Mityba 3.7. Gydymas deguonimi 3.8. Komplikacijų gydymas 3.9. Plaučių transplantacija 4. Pagalbos ligoniams organizavimas