Plaučių arterijos trombinės embolijos diagnostika - Skaidrius Miliauskas; Marius Žemaitis (Pulmonologija ir alergologija, 2010)
Straipsnyje pateikiama literatūros apžvalga apie plaučių arterijos trombinės embolijos diagnostiką.