Venų tromboembolijos patogenezė ir prognozė - Skaidrius Miliauskas; Guoda Pilkauskaitė; Marius Žemaitis (Pulmonologija ir alergologija, 2009)
Straipsnyje apžvelgiami klinikinėje praktikoje svarbūs venų tromboembolijos patogenezės ir prognozės aspektai.