Piktybinės pleuros mezoteliomos diagnostika ir gydymas - Neringa Vagulienė; Marius Žemaitis; Mindaugas Vaitkus; Skaidrius Miliauskas (Pulmonologija ir alergologija, 2009)
Straipsnyje aptariami piktybinės pleuros mezoteliomos diagnostikos ir gydymo principai.