Plaučių sarkoidozė - Edvardas Danila (Pulmonologija ir alergologija, 2009)
Straipsnyje aptariami naujausi su plaučių sarkoidoze susiję klausimai. Remiantis naujausiais mokslo duomenimis ir autoriaus asmenine patirtimi, analizuojama ligos patogenezė, diagnostika, gydymas ir kiti klausimai.