Alternatyvūs dilgėlinės gydymo metodai - Tomas Slomskis; Brigita Šitkauskienė (Pulmonologija ir alergologija, 2009)
Straipsnyje apžvelgiami naujausi mokslo literatūroje aprašomi atsparios tradiciniam gydymui dilgėlinės alternatyvūssėkmingo gydymo metodai.