SPIRIVA® Respimat® – naujas LOPL inhaliacinis gydymas - Raimundas Sakalauskas (Pulmonologija ir alergologija, 2009)
NAUJIENAFarmacijos kompanija „Boehringer Ingelheim“ sukūrė unikalų inhaliatorių Respimat®, kuriame ypatingas išpurškimo mechanizmas sukuria lėtai judantį drėgną vaisto srautą (vadinamąjį Soft Mist), kurį pacientui yra lengva ir paprasta įkvėpti į plaučius.