Kronika ir anonsai - Raimundas Sakalauskas (Pulmonologija ir alergologija, 2009)
Docentė Jolanda Kudzytė (LPAD valdyba, KMU Vaikų ligų klinikos kolektyvas)Apdovanoti trys iškilūs Kauno medicinos universiteto klinikų medikai (Eglė Žemaitienė)