Kronika ir anonsai - Raimundas Sakalauskas (Pulmonologija ir alergologija, 2008)
Pirmoji Lietuvoje kosulio problemoms spręsti skirta konferencija„Kosulys gydytojo specialisto praktikoje“ (Kristina Stravinskaitė)Konferencija "Pulmonologija, alergologija ir klinikinė imunologija - 2009" (Jūratė Staikūnienė)