Dr. Genius Alfonsas Norvaiša (1934-2008) - Eduardas Razgauskas (Pulmonologija ir alergologija, 2008)
Šių metų rugsėjo pirmą dieną užgeso amžiams vieno žymiausio Vakarų Lietuvos medicinos veikėjo, vidaus ligų gydytojo, pulmonologo, sveikatos organizatoriaus Geniaus Alfonso Norvaišo nerami gyvastis.