Kronika ir anonsai - Raimundas Sakalauskas (Pulmonologija ir alergologija, 2008)
Docentui Jurgiui Bojarskiui įteiktas Ordino už "Nuopelnus Lietuvai" Riterio kryžiusAlgimanto Tarūtos jubiliejusKMUK Filialo Romainių tuberkuliozės ligoninei - 70 metų (Jolanta Kadzytė)Tarptautinis simpoziumas "Paprica" (Algirda Krisiukėnienė)Pirmoji Lietuvoje konferencija kosulio klausimais (Kristina Stravinskaitė)