Aktualijos - Raimundas Sakalauskas (Pulmonologija ir alergologija, 2007)
KMU Pulmonologijos ir imunologijos klinikos vadovas prof. R. Sakalauskas išrinktas delegatu į ERS TarybąKMU Pulmonologijos ir imunologijos klinikos doc. B. Šitkauskienė išrinkta EAACI Vykdomojo komiteto nare