Kvėpavimo sutrikimų miegant diagnostika - Skaidrius Miliauskas (Pulmonologija ir alergologija, 2007)
Straipsnyje pateikiami naujausi duomenys apie kvėpavimo sutrikimų miegant diagnostiką, mieguistumo dieną tyrimus, aptariami polisomnografijos principai.