Vaikų plautinė hipertenzija - Jolanta Kudzytė (Pulmonologija ir alergologija, 2011)
Straipsnyje supažindinama su vaikų plautinės hipertenzijos klasifikacija, diagnostika, simptomais, gydymo galimybėmis.