Kronika ir anonsai - Raimundas Sakalauskas (Pulmonologija ir alergologija, 2007)
Priimtas naujas "Lietuvos vaikų ir suaugusiųjų astmos diagnostikos ir gydymo sutarimas" (Skaidrius Miliauskas)Pasaulinė astmos diena (Kęstutis Malakauskas)Balandžio 29-oji - imunologijos diena (Brigita Šitkauskienė)